Factuurprogramma

Een van de belangrijkste onderdelen binnen de bedrijfsvoering is de facturatie. Als u wilt dat uw facturen op tijd betaald worden en voldoen aan de eisen van de belastingdienst, dient uw facturatie netjes op orde te zijn. Een factuurprogramma kan u daarbij helpen. Er zijn ondertussen vele facturatieprogramma’s op de markt. Maar aan de hand van een aantal punten, zullen wij laten zien dat ons factuurprogramma zich onderscheid. Factuurprogramma Offective is uniek om diverse redenen. Wij zijn de nummer 1 keuze van vele ondernemingen.

Goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk! Erg belangrijk, als u een keuze maakt voor een factuurprogramma. Wat wilt u eigenlijk kunnen doen met een facturatieprogramma? Wilt u alleen facturen maken? Of wilt u bijvoorbeeld ook herinneringsfacturen kunnen versturen? Wilt u alleen elektronisch factureren, of ook per post? Het is belangrijk om uw eigen wensen en behoeften helder te hebben. En dan zult u zien, ons facturatieprogramma aan al deze wensen voldoet. Veel facturatieprogramma’s richten zich op één onderdeel: facturen per post dan wel elektronisch verzenden. Vaak heeft een programma één van deze functies en mist u bijvoorbeeld een functie om herinneringsfacturen te sturen. Wilt u het factuurprogramma laten integreren met uw gehele boekhouding? Dan kunt u uw facturatieprogramma uitbreiden met andere modules van Offective.

Lage kosten – betaalbaar factuurprogramma

Niemand wil teveel betalen om te kunnen factureren. Een factuurprogramma is eigenlijk een ‘dienst’ die u werk uit handen neemt, maar deze dienst ‘mag niet te veel kosten’. De overhead moet beperkt blijven. Het fijne aan ons factuurprogramma is dat het juist niet teveel kost. Voor nog geen tien euro per maand (€10,20) heeft u alle mogelijkheden die u wilt hebben voor het maken van facturen. Ja, met ons facturatieprogramma heeft u meer mogelijkheden dan de gratis programma’s die om de markt zijn. En niet te vergeten, u heeft minstens zoveel functionaliteiten als de gevestigde ‘dure’ facturatiesoftware.

Uitproberen

Wellicht wilt u onze facturatiesoftware eerst een maand proberen? Dat is geen enkel probleem. U kunt onze facturatiesoftware dertig dagen lang ons gratis gebruiken en op die manier alle mogelijkheden verkennen die het programma u te bieden heeft. U zult merken dat onze software erg intuïtief is. U zult ons gebruiksvriendelijke facturatie programma binnen no-time onder de knie hebben. Juist die intuïtiviteit is een van onze speerpunten geweest bij de ontwikkeling van de facturatiesoftware. No nonsense en gewoon aan de slag. En dat op zo’n manier, dat zelfs de ondernemers die vooral willen ondernemen en zich niet te druk willen maken om hun administratie, alsnog met plezier hun administratie kunnen doen. Juist daarin onderscheiden wij ons van de concurrent: gemakkelijk in gebruik, heel veel functionaliteit voor weinig geld!

Overtuig uzelf met een gratis proefaccount! Factuurprogramma gratis proberen.

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden