Online facturatie

Facturen maken. Het is niet het leukste karweitje voor de ondernemer. Maar wel een van de noodzakelijkste. Want zonder facturen komt er geen geld binnen en dat is iets waar we allemaal voor werken, immers. Een noodzakelijk karwei, maar niet per se het vervelendste om te doen. Zeker als er de juiste factuur software voor wordt gebruikt. Van Offective kunt u gebruik maken van de factuur software online. Zoveel mogelijk werk wordt u uit handen genomen door online factuur software van Offective.

Gelukkig, een nieuw tijdperk!

Het tijdperk van de papieren factuur is inmiddels bijna over. Steeds meer bedrijven gaan over op online factureren. De factuur wordt digitaal verstuurd, waarna deze met het grootste gemak betaald kan worden door uw klant. Daarmee voorkomt u voor een groot deel dat de facturen bij de post blijven liggen en daardoor te laat betaald worden. Iedereen maakt immers dagelijks gebruik van e-mail, terwijl post altijd een vertraging erin heeft zitten.

Een van de belangrijkste voordelen van de Offective factuur software is het online gebruiksgemak. Dat heeft twee kanten. Aan de ene kant kunt u de software online gebruiken. Dus of u nu werkt op uw computer of op uw tablet en of u onderweg bent of op kantoor, u kunt met enkele klikken een factuur aanmaken en verzenden. De andere kant is dat het allemaal digitaal gaat. Facturen kunt u opslaan in de cloud en daardoor overal vandaan inzien. De facturen worden online verstuurd, wat zoals gezegd, voordeel voor u én de klant oplevert.

Online factureren

Factuur software online gebruiken is nu eenmaal efficiënter dan het ouderwetse systeem van een factuur opstellen in een spreadsheet- of tekstverwerkingsprogramma, uitprinten en opsturen. Het zijn allemaal handelingen die tijd en dus geld kosten. Reden genoeg om over te stappen op de software van Offective.

Bent u nog niet overtuigd? Dan een aantal andere belangrijke kenmerken van de factuur software van Offective.

  • Deze software sluit naadloos aan op de andere modules die Offective heeft ontwikkeld, zoals relatiebeheer, productbeheer en de algemene boekhouding. Op die manier heeft u alles op één plek en kunt u al uw bedrijfsadministratie data in één oogopslag zien.
  • De software werkt vanuit een persoonlijk, grafisch dashboard, waarop u statistieken kunt bijhouden en snelle acties kunt ondernemen, zoals het versturen van betalingsherinneringen en het maken van automatische incasso’s.
  • Door allerlei processen te automatiseren bespaart u tijd!
  • U kunt zelf uw facturen ontwerpen en voorzien van een bedrijfslogo, zodat uw facturen er professioneel uitzien.
  • Uiteraard voldoen alle online modules en factuur software van Offective aan de wettelijk gestelde eisen, zoals die op de website van de Belastingdienst te vinden zijn. Op die manier weet u zeker dat als u overstapt op online en digitaal factureren, u zich nergens zorgen om hoeft te maken m.b.t. de Nederlandse regelgeving.

Nog steeds niet overtuigd? Probeer de online facturatie software gratis 30 dagen uit uit.

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden