Over ons online factuurprogramma

Offective is in 2012 opgericht door 2 enthousiaste ondernemers die vonden dat er een nieuw, uniek pakket op de markt moest komen. Natuurlijk waren er al factuurprogramma’s, boekhoudprogramma’s en CRM software te vinden op internet. Maar wat de oprichters van Offective misten was een systeem met net dat beetje extra. Een systeem waarin alles aan elkaar gekoppeld is en wat bovendien betaalbaar blijft, ook voor grotere organisaties met veel administraties en benodigde administratieve modules.

Offective is ontwikkeld met het volgende in gedachte:

  • Het moet betaalbaar blijven voor zowel ZZP-er, het MKB als grotere organisaties
  • Het moet gebruiksvriendelijk zijn; “handleidingen zouden niet nodig moeten zijn”, aldus Chris Vuijk, medeoprichter van Offective B.V.
  • Het moet compleet zijn en functioneel niet onderdoen aan reeds bestaande pakketten
  • Service, veiligheid en kwaliteit moet op nummer één staan voor onze klanten (zie ook de SLA)

Na jaren hard ontwikkelen is Offective ontstaan. Een totaalpakket met een groot scala aan modules. Van CRM software tot personeelsbeheer, van taakbeheer tot projectbeheer, en van boekhoudprogramma tot factuurprogramma!

Offective is ontwikkeld op een unieke manier. Niet standaard, traditioneel programmeren, maar modelgedreven software ontwikkeling op basis van de internationale marktleider: Mendix; Een platform waarin razendsnel en hypermodern super veilige software ontwikkeld kan worden. Zo kon Offective in relatief korte tijd een compleet, betaalbaar administratief software pakket neerzetten.

De succes van onze formule heeft zich ondertussen bewezen. Reeds duizenden klanten hebben zich aangesloten bij Offective of zijn overgestapt naar Offective.

Probeer ons online factuurprogramma gratis

 

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden