Facturatie software, de voordelen

Ieder bedrijf en iedere onderneming is er mee bezig: het maken van facturen. Zonder facturen immers geen inkomsten! Tegelijk is het maken van facturen uiteraard niet de core-business van de gemiddelde ondernemer. Het is een noodzakelijk kwaad, dat bij de administratie hoort. Want alleen als de factuuradministratie goed in elkaar zit, blijft de gehele bedrijfsadministratie overzichtelijk. Wat is er dan handiger om er een factuurprogramma of –software voor te gebruiken? Bij Offective hebben ze daar de juiste tools voor ontwikkelt, om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. U wilt immers ondernemen en zich niet meer dan nodig is, bezig houden met het schrijven van facturen.

We zetten hieronder een aantal voordelen van het factuurprogramma software van Offective op een rijtje.

Online
Een van de grootste voordelen van ons factuurprogramma is dat het allemaal online gebeurt. Dat betekent dat data in de cloud worden opgeslagen en u overal vandaan hieraan kunt werken. Dus zelfs als u in de file staat, kunt u nog even een factuur schrijven. Zo kunt u zo efficiënt mogelijk werken.

Een ander aspect dat hier natuurlijk van belang is, is dat facturen zelf steeds meer digitaal worden. De tijd van papieren facturen loopt ten einde. Met het factuurprogramma en de software van Offective kunt u eenvoudig uw facturen digitaal versturen. Met één druk op de knop ligt de factuur bij de klant.

Herinneren
Niets zo vervelend als aanmaningen moeten versturen, omdat een factuur niet op tijd is betaald. Het kost u geld en tijd, die u er liever niet aan kwijt bent. Met dit factuurprogramma kunt u op eenvoudige wijze ook de betalingsherinneringen versturen. U kunt in één oogopslag zien hoe het staat met de openstaande facturen en welke facturen ‘over datum’ zijn en een herinnering behoeven. Dan is het slechts een kwestie van op een knop drukken en uw klanten krijgen automatisch een betalingsherinnering toegestuurd. Zo kost het u haast geen tijd, terwijl het voordeel enorm is.

Periodiek
Verstuurt u periodiek facturen naar uw klanten, omdat ze een bepaalde dienst standaard afnemen? Ook dat is mogelijk met de software en het factuurprogramma van Offective. U hoeft niet iedere keer een nieuwe factuur aan te maken, maar u kunt in alle eenvoud iedere maand of ieder kwartaal automatisch facturen laten sturen naar uw klanten.

Gepersonaliseerd
Dit alles is natuurlijk mogelijk vanuit een gepersonaliseerde omgeving. Uw wensen staan daarbij voorop. U kunt uw facturen in de software en het facturatieprogramma van Offective zeer eenvoudig aanpassen naar uw stijl. Op die manier komt u nog persoonlijker binnen bij uw klant.  Wat dat betreft is de integratie met de bijgeleverde modules relatiebeheer en productbeheer ook uiterst handig. Alle informatie en data van de klant heeft u binnen handbereik!

Probeer ons factuurprogramma een maand gratis uit en overtuig uzelf van de kracht van onze online facturatie software. Ga naar Gratis proefaccount Factuurprogramma.

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden