Probeer maand gratis

Koppel bestaande administratie
✓ Maand gratis
✓ Daarna slechts €10,90
Aanmelden

Probeer factuurprogramma Offective gratis!

✓ Factuurprogramma: 30 dagen gratis proberen ✓ Na proeftermijn slechts €10,90 p/m
✓ Online facturatie software te koppelen met verschillende modules
Probeer gratis €10,90

Compleet online factuurprogramma

Met ons factuurprogramma kunt u tegen een scherp tarief online factureren. Wij kennen geen limiet op facturatie aantallen en data en met ons online factuurprogramma haalt u een compleet administratief softwarepakket in huis.

Ons online factuurprogramma bevat behalve een uitgebreide facturatie module vele extra functionaliteiten zoals (automatische) aanmaningen, integratie met online boekhouding, relatiebeheer met klantendossiers, productbeheer, voorraadbeheer en kortingen-beheer.

De voordelen van ons online factuurprogramma:

  • Geen limieten op facturatie data of aantallen
  • Mogelijkheid tot periodiek factureren (bijvoorbeeld abonnementsdiensten)
  • Mogelijkheid om uw eigen facturen te ontwerpen
  • Koppeling met modules zoals CRM, relatiebeheer, productbeheer en boekhouding
  • Uitgebreid en automatisch productbeheer en voorraadbeheer (standaard inbegrepen)
  • Automatisch aanmaningen genereren en versturen
  • Preview (voorbeeldweergave), versturen per e-mail, downloaden en afdrukken mogelijk
  • Persoonlijk grafisch dashboard met statistieken en snelle acties
  • Uiteraard voldoet het online factuurprogramma aan de wettelijk gestelde eisen van de Belastingdienst.
Offective online factuurprogramma
Met behulp van zelf vorm te geven ‘sjablonen’ of ‘factuurontwerpen’ produceert u in een handomdraai een professionele gepersonaliseerde factuur met bedrijfslogo. Vanuit ons online factuurprogramma kunt u direct facturen versturen naar de klant of exporteren als PDF. Ook kunt u eenvoudig herinneringen en aanmaningen genereren en versturen. Automatisch factureren via ons factuurprogramma is standaard inbegrepen. Ons factuurprogramma komt tevens met andere modules zoals: relatiebeheer en productbeheer, zo heeft u alles op één plek. Meer overzicht, en tijdsbesparing door het effectief combineren en automatiseren van uw bedrijfsprocessen. Meer informatie?

Probeer ons factuurprogramma een maand gratis

Heeft u genoeg gelezen en wilt u de kracht van ons facturatieprogramma ervaren? Probeer ons facturatieprogramma nu 30 dagen lang. Met een proefaccount kunt u gratis en vrijblijvend starten met uw online facturatie. Voor een kleine meerprijs kunt u uw complete boekhouding zelf online regelen. Want dankzij de naadloze integratie van onze facturatiemodule met de boekhoudmodule kunt u alles met Offective!

Factuurprogramma uitproberen

Online

Het papieren facturatie tijdperk komt ten einde. Met ons factuurprogramma kunt u digitaal factureren. Verstuur uw facturen met één druk op de knop per e-mail.

Incasso

Met een druk op de knop worden in ons factuurprogramma voor de openstaande facturen SEPA incasso's en betaalbestanden gegenereerd.

Herinneren

Het opvolgen van betalingsachterstanden is volledig geautomatiseerd met uitgebreide aanmaningsfunctionaliteiten.

Periodiek

Ieder kwartaal een vast bedrag factureren aan uw klant? Ons online factuurprogramma heeft geavanceerde mogelijkheden voor automatische facturatie.

Veilig factuurprogramma

Veilig factuurprogramma

Het tijdperk van desktopversies van een factuurprogramma wordt meer en meer achter ons gelaten.

Lees verder

Facturen betaald krijgen. Hoe?

checklistinvoice

In deze blog gaan we kijken hoe je eenvoudig een goede factuur kunt maken en hoe je die ook daadwerkelijk betaald gaat krijgen.

Lees verder

Online facturatie

0c1684c64773313a1b497f26cf63844d

Het tijdperk van de papieren factuur is inmiddels bijna over. Steeds meer bedrijven gaan over op online factureren.

Lees verder

Facturatie software, de voordelen

Knipseloffapp1

In deze blog zetten we een aantal voordelen van het factuurprogramma van Offective op een rijtje.

Lees verder

Factuurprogramma

Factuurprogramma - Offective | Online Factuurprogramma

Een van de belangrijkste onderdelen van je bedrijfsvoering, is de facturatie. Het factuurprogramma van Offective is uniek om diverse redenen en de nummer-1 keuze van heel wat ondernemingen.

Lees verder

Factuuradministratie

Factuuradministratie - Offective | Online Factuurprogramma

Iedere ondernemer heeft een degelijke BTW-administratie nodig voor de belastingdienst. Daar hoort een goede en correcte factuuradministratie bij.

Lees verder

Veel gestelde vragen met betrekking tot ons factuurprogramma

+Kan ik uw factuurpgramma gratis uitproberen?
Jazeker! U kunt ons factuurpgramma 30 dagen lang gratis en vrijblijvend uitproberen. Na deze periode bent u geheel vrij om te besluiten voor onze software te gaan of niet. Met uw proefaccount kunt u het hele administratiepakket van Offective uitproberen. Zo kunt u ervaren hoe gemakkelijk het is dat online factureren nauw verbonden is met bijvoorbeeld boekhouding, relatiebeheer en voorraadbeheer. Ervaar ons factuurprogramma gratis!
+Wat is Factuurprogramma Offective?
Factuurprogramma Offective is de facturatie-module van bedrijfssoftware Offective. De facturatie software is uigebreid, maar eenvoudig. Het facturatieprogramma integreert volledig met de modules boekhouding, relatiebeheer en voorraadbeheer. Zo worden uw facturen direct weergegeven in uw klantdossier en uw voorraaden worden automatisch bijgewerkt. Daarnaast kunt u uw facturen eenvoudig personaliseren in de huisstijl van uw bedrijf.

TIP: Probeer factuurprogramma en de overige modules 30 dagen gratis!
+Wat zijn de voordelen van een online facturatie programma?
Met Factuurprogramma Offective kunt u met meerdere gebruikers tegelijk facturen of offertes aanmaken. Alles wordt direct opgeslagen 'in de cloud'. Zo hoeft u geen Excelbestanden meer rond te mailen met het gevaaar dat u (of een van uw collega's) in een 'oude versie' werkt. Voor meer informatie over de voordelen van een online factuurprogramma, verwijzen we u naar ons blogbericht.

TIP: Probeer factuurprogramma 30 dagen gratis!
 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
✓ Maand gratis
✓ Daarna slechts €10,90
Aanmelden